Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkivonat letöltése azonnal

1530 Cégkivonat letöltése azonnal

Cégkivonat letöltése – amikor azonnal szükség van rá!

A céges ügyintézések elengedhetetlen eleme a hiteles cégkivonat. Alig létezik már olyan ügyintézési folyamat, amikor nem kérik el a vállalkozás képviselőjétől a cég friss, aktuális 30 napnál nem régebbi cégkivonatát. Ezekre érdemes előre felkészülten menni, hiszen az sem mindegy, hogy milyen formátumban van szükség az adott cégkivonatra. A cégkivonat elektronikus, és nyomtatott formában is elérhető közhiteles formában. A felhasználása általában az ügyintézési helyektől függ. Amíg egy hivatalban a nyomtatott és hitelesített formát preferálják, addig egy banki ügyintézéskor elengedő lehet az es-3 formátumú elektronikus kivonat.

A cégkivonat megvásárlása csak néhány kattintást igényel, hiszen bankkártyás fizetéssel azonnal letölthető, amennyiben elektronikus formában elegendő. Ma már másodpercek alatt juthatunk hozzá, nem kell időt vesztegetnie a különböző hivatalokban. Az digitalizáció térhódításának köszönhetően az internetes vásárlás is egyre egyszerűbb, így már regisztráció sem szükséges, csak néhány adatot kell megadnia.

A weboldalra lépve már a főoldalon rákereshetünk a cégünkre, vagy arra a cégre, akinek a cégkivonatát kívánjuk letölteni. A weboldal számos funkcióval rendelkezik, így rendkívül könnyűvé teszi a letöltés folyamatát. A cégdokumentumokat minden formában igényelhetjük, legyen az elektronikus vagy papír alapú. Ha azonnal szükségünk van a cégkivonatra, válasszuk az e-cégkivonat letöltését, amit PDF formátumban kapnak meg az e-mail címükre. A vásárlás során mindig a bankkártyás fizetési opciót válasszuk, hiszen ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak!

Néhány alapvető adat megadása után a bankkártyával történő fizetési felületre kerülünk, ahol a kiegyenlítés után azonnal megkapjuk e-mailben a vásárolt dokumentumot. Ez egy valóban fontos dolog akkor, ha minél előbb használni kívánjuk a cégiratot

A weboldalon történő vásárlás biztonságos, védett. Nem kell tartanunk attól, hogy az adataink illetéktelen kezekbe kerülnek. A cégkivonaton szereplő adatok szintén mindig hatályos adatok szerepelnek, hiszen hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.

Létezik egy mentő opció is azok számára, akiknek nincs lehetőségük azonnali bankkártyával történő fizetésre. A banki átutalással, ha nem is pillanatok alatt, de 10 percen belül biztosan hozzájuthatunk az igényelt cégjegyzékhez munkaidőben. A bankok közötti tranzakciós idő körülbelül 10 perces, azért a pénz beérkezését és feldolgozását követően automatikusan megérkezik a vásárolt cégdokumentum a megadott elektronikus címre. Ha nincs lehetőség hosszabb várakozásra, akkor is tudunk segíteni. Ha teljesült az átutalás, akkor az átutalási bizonylat megküldésével lehet igazolni a tranzakció létrejöttét. Ha megkaptuk a bizonylatot, de a pénz még nem érkezett meg, már akkor is továbbítjuk a kért cégkivonatot.

Bármilyen cégdokumentummal kapcsolatos kérdéssel keresse ügyfélszolgálatunkat, több mint 10 éves tapasztalatunkkal biztosan tudunk segíteni.