Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Gyors, egyszerű és biztonságos: ezért jó megoldás a cégkivonat online igénylése

2892 Gyors, egyszerű és biztonságos: ezért jó megoldás a cégkivonat online igénylése

A cégkivonat fontos dokumentum, melyre rengeteg szituációban szükségünk lehet. A szerződéskötéstől kezdve egészen a jövőbeli üzleti folyamatok megtervezéséig nélkülözhetetlen lehet. Előfordulhat olyan helyzet is, amikor egyik napról a másikra kell előteremtenünk egy hitelesített dokumentumot.

Szerencsére ma már ilyen esetekben sem kell megijedni, hiszen a cégkivonat online igénylése lehetővé teszi azt, hogy akár már az adott napon hozzájuthassunk a nélkülözhetetlen okmányhoz.

Most megmutatjuk azt, miért gyors, hatékony és biztonságos megoldás az online cégkivonat igénylés, és azt is, hogyan juthatunk naprakész, hatályos, hiteles cégkivonathoz akár már néhány percen belül.

E-cégkivonat igénylés: ha fontos a gyors ügyintézés

Előfordulnak olyan szituációk, melyekben nagyon gyorsan szükségünk lehet egy hitelesített cégkivonatra. Ilyen helyzetekben általában nincs idő arra, hogy sorba álljunk a dokumentumért, vagy épp napokat várjunk, amíg megérkezik vele a postás. Nem kell azonban aggódnunk, hiszen ezekben a helyzetekben tökéletes megoldást jelent az online letölthető, hitelesített e-cégkivonat.

Az e-cégkivonat a lekért cég hatályos, fennálló adatait tartalmazza. Legnagyobb előnye, hogy fizetés után azonnal letölthetők, így pillanatok alatt juthatunk naprakész, hiteles cégkivonathoz, elektronikus formában. A szerveren keresztül hitelesített dokumentum minden szempontból alkalmas egy adott cég adatainak ellenőrzésére, és a bankok, valamint bizonyos hivatalos intézmények egyaránt elfogadják.

A vásárláshoz pedig már arra sincs szükségünk, hogy saját fiókot regisztráljunk. Elég csupán megadnunk a legfontosabb adatainkat, online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással rendeznünk az összeget, ezután pedig egyszerűen letölteni az e-mailben kapott, hitelesített cégkivonatot.

Papíralapú cégkivonat online igénylése azonnal? Lehetséges!

Előfordulnak olyan szituációk, melyekben papíralapú, aláírással és bélyegzővel hitelesített cégkivonatra lesz szükségünk. Ilyen lehet például egy pályázati kiírás feltételének teljesítése vagy egy hivatali ügyintézés is, melyek esetében sokszor gyorsan kell cselekedni. Szerencsére ma már ezért a dokumentumért sem kell sorba állni, hiszen weboldalunkon keresztül egyszerűen és gyorsan megrendelhető.

A közhiteles cégkivonat módon postai úton vagy futárszolgálattal is kérhető, és az esetek többségében így már a fizetést követő munkanapon átvehető. Cégünk a külföldi ügyintézéshez szükséges Apostille hitelesítéssel ellátott dokumentumot is rövid átfutási idő alatt, maximum 2 munkanapon belül képes beszerezni, ami a lehető leggyorsabb megoldást jelenti. Ez a felülhitelesített dokumentum angol, német, és francia nyelven egyaránt igényelhető.

Gyors és biztonságos fizetés a virtuális téren keresztül

Cégkivonat online igénylése esetén lehetőség van gyors és biztonságos bankkártyás fizetésre, mely szintén lehetővé teszi azt, hogy a folyamat lezajlása a lehető leggyorsabb legyen. Bankkártyás fizetés esetén ugyanis mind a megrendelés, mind a fizetés csak néhány kattintásba telik.

Az elektronikus cégdokumentumokat az igénylő bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapja a megadott e-mail címre. A biztonságos fizetést SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszer teszi lehetővé, így nem kell attól sem tartanunk, hogy az adataink illetéktelen kezekbe kerülnek.

De természetesen a dokumentumok igénylése során banki átutalással történő fizetésre is van lehetőség. Ennek egyetlen hátránya, hogy az online fizetésnél lassabb megoldást jelent. Az átutalással érkező összegek átfutási ideje átlagosan 10 perc, de bizonyos esetekben ennél hosszabb várakozási idő is lehetséges. A tranzakció beérkezése után azonban a rendszer automatikusan elküldi a cégdokumentumokat megadott elektronikus elérhetőségére.