Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Hogyan kell hiteles cégkivonatot letölteni egyszerűen?

3121 Hogyan kell hiteles cégkivonatot letölteni egyszerűen?

Ebben a bejegyzésünkben összefoglaltuk, miképpen tud friss, hatályos cégkivonatot letölteni weboldalunkról. Általában, ha cégdokumentumot szükséges benyújtatunk, akkor arra vagy rögtön van szükségünk, vagy legalábbis biztosan pár napon belül szeretnénk felhasználni.

Oldalunk segítségével mindenki hozzáférhet aktuális, hatályos cégadataihoz a nap 24 órájában.

Hogy működik?

A megfelelő, hiteles és letöltésre alkalmas oldalak megkeresése az első lépés, ilyen például a mi oldalunk is. Tulajdonképpen ez a legfontosabb, amit ismernünk kell. Ezután nincs más teendőnk, csak használni a weboldal kínálta funkciókat. Arra törekszünk, hogy mindent a legegyszerűbben lehessen elvégezni, így már a főoldalon azonnal megjelenik a cégkereső űrlap, ahová csak be kell gépelni a cégadatokat. Cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is kereshetünk, így azt használhatjuk, amelyik adat épp a rendelkezésünkre áll. Könnyítésképpen, a cégnév beírása során feldobja a kereső a lehetséges cégneveket, ez leginkább egy hosszú cégnév esetén előnyös funkció, hiszen nem kell végigírni a nevet.

Regisztráció nélkül!

Bármilyen online felületen elvégzett feladatnál a regisztráció telik a legtöbb időbe. Hosszú perceket veszíthetünk azzal, ha olyan felületen dolgozunk, ahol kizárólag regisztráció után vásárolhatunk és végezhetjük el sürgős feladatunkat. Itt nem csak arra kell gondolnunk, hogy megadjuk a személyes adatainkat, hanem be kell lépni a levelező rendszerünkbe, hitelesíteni kell a regisztrációt és még sorolhatnánk a felesleges időhúzó feladatokat.

Weboldalunkon nem szükséges regisztráció a hiteles cégjegyzék letöltéséhez. Ezzel minimalizálhatjuk a letöltésre szánt időt, illetve az íróasztalunktól sem szükséges felállnunk. A weboldal címének begépelésétől az online fizetésig körülbelül három percig tart eljutni, minden a lehető legegyszerűbb. Amennyiben banki átutalásos fizetés mellett dönt, munkaidőben általában 10-15 percen belül meg is küldjük az elektronikus cégkivonatot. Ennyi idő alatt beszerezhető a 30 napnál nem régebbi cégjegyzék. Egy dologra azonban gondos figyelmet kell fordítani. A vásárlás során a bankkártyás fizetési opciót válasszuk, hiszen ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak. A bankkártyás fizetés után azonnal megérkeznek az elektronikus cégdokumentumok e-mail címünkre.

Amennyiben közhiteles papír alapú dokumentumot igényelnek azt ajánlott, postai elsőbbségi küldeményként küldjük meg. Hétfőtől-csütörtökig délig leadott rendeléseiket aznap tudjuk feladni, amennyiben délután, vagy este rendelik meg, azt csak másnap. Sürgős esetben a szállítást futárszolgálattal is kérhetik, emiatt hívja ügyfélszolgálatunkat.

Cégkivonat lekéréséhez első lépésként a főoldalon válassza ki melyik cégről szeretné igényelni!