Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Öt dolog, amit tudnia kell, mielőtt cégkivonatot igényel

1706 Öt dolog, amit tudnia kell, mielőtt cégkivonatot igényel

Cégvezetőként bizonyára ön is gyakran találkozik azzal az igénnyel, hogy ügyintézéseihez egy 30 napnál nem régebbi, hiteles cégkivonatot szükséges letöltenie. Ahhoz, hogy elkerülje a többszöri utánajárást és a kellemetlen idegeskedést, most egy helyre gyűjtöttük össze a cégkivonat igényléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

Csak hiteles forrásból igényelje cégkivonatát

Tudjuk jól, hogy számos online ingyenes cégkivonat letöltésére alkalmas eszköz áll ma már az önhöz hasonló vállalkozók rendelkezésére. Fontos azonban, hogy ezek az ingyenes lehetőségek az esetek túlnyomó részében nem hiteles forrásból és nem is a legfrissebb cégadatokat és információkat tartalmazzák.

Így mindenképp érdemes egy hiteles forrást keresnie ezek dokumentumok beszerzése céljából. Az általunk nyújtott cégkivonatok és céges információk hitelességét minden esetben az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálat biztosítja.

Nem mindegy, mennyire frissek a cégkivonat adatai

Számos vállalkozói ügyintézéshez 30 napnál nem régebbi cégkivonatra van szüksége, így kiemelten fontos, hogy a cégkivonatot kibocsájtó hely mennyire friss és reális adatokkal tud szolgálni. Sajnos gyakran hallunk olyan ingyenes vagy olcsóbb cégkivonat letöltési lehetőségekről, amelyek által letöltött dokumentumokat hivatalos ügyintézésnél sajnos nem fogadtak el.

Amikor számít a gyorsaság

Valljuk be, vállalkozóként nagyon sok olyan szituációval találkozunk, amikor gyorsan, akár már másnap szeretnénk a kezünkben tartani a szükséges dokumentumokat, így egyáltalán nem mindegy, hogy azokat milyen határidővel tudjuk beszerezni.

Kiváltképp fontos kérdés ez a nyomtatott, az illetékes cégbíróság általi pecséttel ellátott, hiteles dokumentumoknál (pl. cégkivonat, cégmásolat). Mi vállaljuk, hogy amennyiben déli 12:00 előtt igényeli tőlünk ezen nyomtatott céginformációs dokumentumokat, mi másnapra el tudjuk önhöz juttatni postai úton (kivéve a péntek, szombat és vasárnap igényelt dokumentumokat, amik következő hétfőre jutnak el önhöz).

Több nyelven is kérhet hiteles cégkivonatot

Nagyon sok cégvezető bajlódik az angol, német, francia és egyéb idegennyelvű cégkivonatok lekérésével. Nem egy olyan esetről hallottunk már, ahol a magyar nyelvű dokumentumokat igénylés után még szakfordítóval fordíttattak le, majd hitelesítették.

Nálunk éppen emiatt több nyelven is lekérheti friss, hiteles, 30 napnál nem régebbi cégkivonatát.

Legyen bevett partnere a cégkivonat igényléshez!

Vállalkozóként számos ügyintézéshez lehet szüksége hiteles, 30 napnál nem régebbi cégkivonatra és egyéb céginformációs adatokra. Gondoljunk akár egy banki számlanyitásra, hitelügyintézésre, de akár egy céges autó ügyeinek intézésére is.

Mi abban hiszünk, hogy ha megtalálja azt a partnert, akiben maximálisan megbízik cégkivonatának lekérésében, akkor hosszú távon is lekerül a válláról ez az adminisztrációs teher.

Bízunk abban, hogy cégkivonatának és legfontosabb céginformációs dokumentumainak lekérésében mi leszünk az ön rövid- és hosszú távú partnere.