Oldalunkon keresztül az összes létező cégkivonatot be tudja szerezni,
legyen szó elektronikus cégdokumentumról, vagy közhiteles papír alapú dokumentumról

A céginformációk hitelességét az
IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja

Hiteles Cégkivonat

Keressen cégnév vagy adószám alapján!

Cégnév
Adószám
*Minimum 4 karakter megadása kötelező

cegkivonatok.hu

Hiteles, közhiteles cégkivonat a lehető leghamarabb

Cégkivonat, Cégmásolat, cégbizonyítvány, névjegy


Cégkivonat


Hiteles cégkivonat
Elektronikus dokumentum, amely a cégjegyzék hatályos, fennálló adatait tartalmazza. Ha egy céget le szeretne ellenőrizni, pl. hogy be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, illetve nincs-e felszámolás alatt akkor ez elegendő.

Közhiteles Cégkivonat
Általában bankok szokták kérni, illetve pályázatokhoz szokott kelleni. A közhiteles cégkivonat nyomtatott formájú, lepecsételt (aláírt) dokumentum, melyet futárral vagy postai úton (elsőbbségi küldeményként) juttatunk el Megrendelőinkhez.
A Közhiteles Cégkivonatot az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata adja ki, vagy ha nem elérhetők, mert olyan időpontba kérik, akkor közjegyző adja ki.

E-hiteles cégkivonat
(es3 formátum) elektronikus aláírással, időbélyeggel ellátott dokumentum.Az e-hiteles cégkivonat hatályos, hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét. A dokumentum aláírása fokozott biztonságú, ezért nem minősül közokiratnak. Elektronikus dokumentumként bizonyító erejű, kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát. Többnyire banki ügyintézéshez elfogadják – kérjük, minden esetben tájékozódjon, elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából származó e-hiteles cégkivonatot!

Cégmásolat


Hiteles Cégmásolat
A cégmásolat az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzékben szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos és törölt bejegyzést is.

Közhiteles Cégmásolat:
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának pecsétjével és aláírásával ellátott cégdokumentum.
A cégjegyzékben szereplő valamennyi bejegyzést a törölt adatokkal együtt tartalmazza.

Cégbizonyítvány, névjegy


Névjegy
A Névjegy tartalmazza a cég nevét, címét, statisztikai számjelét és a cég aktuális bankszámlaszámait, illetve azt, hogy ezekre az adott rovatokra milyen benyújtott, de még el nem bírált bejegyzési kérelem érkezett.

Cégbizonyítvány
A cégbizonyítvány az adott cégre vonatkozóan tartalmazza a cégjegyzék egy kiválasztott rovatában szereplő, az adott időpontban fennálló összes hatályos vagy törölt bejegyzést.