Oldalunkon keresztül az összes létező cégkivonatot be tudja szerezni,
legyen szó elektronikus cégdokumentumról, vagy közhiteles papír alapú dokumentumról

A céginformációk hitelességét az
IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja

Hiteles Cégkivonat

Keressen cégnév vagy adószám alapján!

Cégnév
Adószám
*Minimum 4 karakter megadása kötelező

cegkivonatok.hu

Hiteles, közhiteles cégkivonat a lehető leghamarabb

Rendelését telefonon is leadhatja! 

Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799|info@cegkivonatok.hu

Hogyan kell használni?

Keressen a Magyarországon bejegyzett közel 800.000 cége között, és rendeljen hiteles cégkivonatot kényelmesen, sorban állás nélkül!
Cégkivonat beszerzését most már pár kattintással el tudja intézni, legyen szó e-dokumentumról, vagy papír alapú közhiteles formátumúról.

A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja, a cégdokumentumok a kiadás napján hatályos, minden esetben a legfrissebb adatokat tartalmazzák.

A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról elektronikus formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk.

 

Hiteles Cégkivonat

Keressen cégnév vagy adószám alapján!

Cégnév
Adószám
*Minimum 4 karakter megadása kötelező

Bankkártyás fizetés esetén az elektronikus cégdokumentumokat azonnal megkapja a megadott email címre. Weboldalunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett weboldalon történik.
Mindenki fizethet bankkártyával, aki rendelkezik, Visa, Visa Electron, EuroCard, MasterCard, illetve bármilyen típusú dombornyomott kártyával.

Banki átutalás esetén bármely bankból történhet a fizetés. Amint az összeg beérkezik, a cégdokumentumokat automatikusan küldi a rendszer a megadott elektronikus elérhetőségére.
Régebben a banki tranzakciók átfutási ideje 4 óra volt, de jelenleg már 1 órán belül megérkezik az utalás, és a jövőben csak gyorsulni fog.

Ha banki átutalás mellett dönt, de Önnek sürgősen szüksége van a cégkivonatra vagy cégmásolatra, kérjük, az info@cegkivonatletoltes.hu címre igazolja le befizetését, és azonnal megküldjük elektronikus elérhetőségére.

Hiteles cégkivonatát a következőképpen tudja megrendelni:

  1. A cégkereső segítségével válassza ki a céget, amiről szeretné kérni a céginformációt. Cégnév, adószám, illetve cégjegyzékszámmal is tud keresni a cégadatbázisban
  2. A cég beazonosítása után jelölje ki a két oszlopból, hogy elektronikus dokumentumra van szüksége, vagy papír alapú, közhiteles pecséttel ellátott iratra. (sikeres bankkártyás fizetés után egyből megkapja az elektronikus dokumentumot, a közhiteles papír alapú cégiratokat postai elsőbbségi küldeményként küldjük, vagy igény esetén futárral) Amennyiben több darab cégdokumentumra van szüksége, akkor többször kell a kosárba helyeznie.
  3. Válassza, ki miképpen szeretné kifizetni a cégkivonatot. Átutalással, illetve bankkártyás fizetés közül választhat. Az utóbbi előnye, hogy azonnal le tudja tölteni oldalunkról a cégkivonatot, és e-mail-ben is elküldjük. Bankkártyás fizetéssel a nap 24 órájában tudja használni szolgáltatásunkat. Ha mégis átutalásos fizetés mellett dönt, a közleménybe mindig írja be a rendelés azonosító számát. Amennyiben sürgősen szüksége van a cégiratra, kérjük elektronikus üzenetben igazolja le a bizonylatot, és rögtön elküldjük.
  4. Ez utáni lépés a nyelv kiválasztása. Alap esetben a magyar nyelv van kiválasztva, ha más nyelven szeretné, válassza ki a legördülő menüből, hogy angol, német, vagy francia nyelven szeretné kérni a céginformációt.
  5. Következő lépésnél adja meg az adatokat, számlázási adatok, elektronikus elérhetőség, postázási cím. Telefonszámát is érdemes megadnia, ha futárral rendeli, tudjuk értesíteni mikor, tudjuk kézbesíteni. Több szempontból is előnyös, ha megvan a telefonos elérhetősége, kérjük, adja meg.
  6. Ha minden szükséges részt kitöltött az adatok megadásánál, már csak ellenőriznie szükséges, hogy minden adatot jól töltött-e ki. Amennyiben mindent rendben talált, le is tudja zárni a rendelését.

Ügyfeleink mondják rólunk


Köszönöm a cégkivonatot, nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással, hogy ilyen gyorsan elküldték. Fogom keresni Önöket a jövőben is.

T.Mária

Szuper az oldal! Mindent könnyen és gyorsan le tudtam tölteni amely a cégkivonathoz szükséges volt!! Munkájukhoz további sikereket kívánok!

Cafetéria Consulting Kft.

Köszönöm a gyors szállítás, nagyon megkönnyítették a dolgomat.

T.Gábor Pénzügyi vezető

Nagyon köszönöm, elégedett vagyok.10-ből 10 pontot érdemelnek. A legkiválóbb cégkivonat kereső oldal. Az ügyfélszolgálat munkája, és hozzáállása példaértékű! További szép napot!

Takács Lajos

Köszönöm a gyors és pontos munkájukat és kedvességüket!
Mindenkinek fogom Önöket ajánlani, mert ritka az ilyen cég ahol ilyen lelkesek és segítőkészek.

K.Mónika

Nagyon köszönöm a gyorsaságot és kedvességet amivel a szolgáltatást kezelték, máskor in Önöket választom.

Nagy és Társa Kft.

Nagyon egyszerűen és hatékonyan tudtam cégkivonatokat keresni amelyekre szükségem voltak. Köszönöm a segítséget a felmerülő kérdéseimre. Gyors és korrekt válaszokat adtatok.

Juhász Gábor

Készségesen segítettek nekem, mikor telefonáltam. A cégkivonat amelyet kerestem könnyen megtaláltam. Köszi mégegyszer 🙂

B. Dávid