Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Hiteles cégkivonat igénylése pályázati ügyintézéshez

2961 Hiteles cégkivonat igénylése pályázati ügyintézéshez

Vállalkozóként számos esetben találkozhatunk azzal a feladattal, hogy bizonyos céges ügyintézéshez hiteles és aktuális adatokat igazoló cégkivonatunk lekérésére van szükségünk. Ilyen eset például egy számunkra fontos pályázat is.

Segítség a cégünk fejlesztésében

A különféle Európa Uniós (EU) pályázatok nagyon nagy segítséget jelenthetnek nem csak a nagyobb, multinacionális vállalatok, de éppúgy a kisebb, hazai KKV-k számára is.

Egy-egy ilyen pályázat segíthet elérni rövid- és hosszú távú üzleti céljainkat. A segítségükkel felvehetünk új munkatársakat, fejleszthetjük gépparkunkat, új termékeket vezethetünk be, de akár az ügyfeleink irányába mutató kommunikációnkat is magasabbra szintre emelhetjük az így kapott összegek segítségével.

Nem is csoda, hogy a cégvezetők kiemelt pozícióban kezelik az ilyen Európai Uniós pályázatokkal kapcsolatos ügyintézést.

Nézzük a jelent és tervezzük a jövőt!

Ahhoz, hogy reális rövid- és hosszú távú üzleti célokat tudjunk kitűzni, amik eléréséhez pályázati támogatást szeretnénk igényelni, kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk a jelenlegi helyzetünkkel.

Egy hiteles és aktuális adatokat mutató cégkivonat megbízható segítségünk lehet ebben. Viszont nem csak nekünk van szükségünk arra, hogy reálisan lássuk a jelent! Az általunk beadott pályázat elbírálásához is elengedhetetlen a hiteles cégkivonat megléte. A befogadó szervtől minden esetben érdemes megkérdezni, pontosan milyen cégkivonatot fogad el. Általában papír alapú közhiteles cégkivonatra van szükség, de több esetben elegendő lehet az elektronikus aláírással ellátott cégkivonat is.

Milyen adatokat tartalmaz egy cégkivonat?

A hiteles cégjegyzék minden olyan fontos információt és adatot tartalmaz, ami a cége jelenlegi helyzetét mutatja meg.

Alapesetben a következőket tartalmazza tehát: cégnév, székhely és telephely, cégjegyzékszám, adószám, tevékenységi körök, a jegyzett tőke összege, a cégjegyzésre jogosultak, tulajdonosok, a cég bankszámlaszáma, hivatalos elérhetőségei, valamint aktuális és megbízható információk arról, hogy a szóban forgó cég jelenleg felszámolás vagy végelszámolási eljárás alatt áll-e.

Fontos, hogy ezen információk a jelenlegi, aktuális, tehát a lekérés pillanatában hatályos információkat igazolják, ami elengedhetetlen egy pályázat beadásához.

Az elbíráláshoz kulcsfontosságú

Mivel az Európa Uniós (EU) pályázatok komoly támogatást jelentenek a vállalkozások számára, így nem is csoda, hogy több céggel kell versenyeznie, ha egy ilyen pályázat nyertese szeretne lenni.

A pályázati összegek ugyanis végesek, így fontos, hogy a lehető legtöbb információt megadjon a bírálóknak a döntésük meghozatalához. Ennek pedig egyik megbízható módja a hiteles cégkivonat.

Csak megbízható forrásból szerezze be cégkivonatát

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy pályázatok esetében (persze bármilyen más céges ügyintézéshez is) a lehető legmegbízhatóbb forrást találja meg, ahonnan valós és aktuális adatokat mutató adatbázisból tudja igényelni online cégkivonatát.

Sajnos ma már számos olyan honlap működik, ahol akár ingyenesen, akár fizetős szolgáltatásként hirdetik az online cégkivonat igénylését, mégis pórul járhatunk a segítségükkel. Jobb esetben megkapjuk a pénz átutalása utána a cégkivonatunkat, viszont azt lehet, hogy vissza is dobják a pályázat befogadói, hiszen elavult, nem valós és nem aktuális adatokat tartalmaz a cégünkről.

Ez nem is csoda, hiszen nagyon sok cégnek nincs kapacitása, lehetősége vagy éppen igénye arra, hogy ezeket az adatbázisokat ellenőrizze és naprakészen tartsa.

Nálunk ez nem fordulhat elő!

Cégünk olyan adatbázissal dolgozik, ami maximálisan megbízható és aktuális adatokat tartalmaz. Az általunk nyújtott cégkivonatok és céges információk hitelességét minden esetben az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálat biztosítja. Így ön is biztos lehet abban, hogy a cége számára kiemelten fontos pályázat elnyeréséhez a megfelelő cégkivonatot tartja majd a kezében.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdése merülne fel cégkivonatának online igénylésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!